דברו איתנו בטלפון:
03-6450824
ראשי
אודות עמל הישגים
צוות המכללות
צוות המטה
חברות באגודת הסטודנטים
מדיניות פרטיות
מכללות בפריסה ארצית
מכללת עמל הישגים נצרת
מכללת עמל הישגים מקס פיין ת"א
מרכז השתלמויות , מפ"ט ת"א
מכללת עמל הישגים אשדוד
מכללת עמל הישגים דימונה
מכללת עמל הישגים רהט
מכללת עמל הישגים נשר
מכללת עמל הישגים אילת
אירועים ותקשורת
מן העיתונות
מסלולי הלימוד
הנדסאים
חשמל קירור ומיזוג אוויר
ענף מקצועות הרכב
ענף מקצועות הבניה
פיננסים ומינהל
טיפול וסיעוד
אומנות הבישול והאפייה
טיפוח החן
ענף מקצועות התחבורה
הסמכות
הסמכות חשמל
הסמכות רכב
דרושים
מרצים למכללות עמל הישגים
לוח משרות
נגישות
צור קשר
לקבלת ייעוץ
והרשמה
שם מלא
טלפון
דוא"ל
הודעה
קוד אבטחה
מאשר/ת רישום למאגר לקוחות
חייגו עכשיו
ליצירת קשר אנא מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם
שם מלא
טלפון
דוא"ל
קוד אבטחה
מאשר/ת רישום למאגר לקוחות
מסלולי הלימוד
סדנאות קונדיטוריה חד יומיות
בוא/י לגלות את הקונדיטור/ית שבך!
סדנאות קונדיטוריה ואפייה, במכללת עמל הישגים אשדוד, מקנות את אבני היסוד של עולם הקונדיטוריה והאפייה ואת מילון המונחים והשפה המקצועית, שתלווה אתכם לאורך כל הדרך. הסדנאות נשענות על עולמות הקונדיטוריה והאפייה של אירופה הקלאסית, עם נגיעות של הפטיסרי המודרני וקינוחי עולם.
בסדנאות תלמדו טכניקות ושיטות עבודה מהבסיס ועד להתמקצעות ומיסוד הידע, המשלב קלאסיקה ומסורת לצד חידושים ושיטות עבודה מודרניות.
הסדנאות מתאימות גם לחסרי ניסיון מקצועי, המעוניינים לגלות את עולם האפייה, וגם לכאלו המעוניינים לשפר את היכולות הקולינריות שלהם ולגלות עולמות חדשים.
אני מזמין אתכם להצטרך אלי למסע קולינרי מתוק וטעים, ליד הבית.
מצפה לראותכם,
אריה קויטקו
שף קונדיטור
כמה מילים על שף קונדיטור, אריה קויטקו
לאחר שסיים את לימודי הקונדיטוריה במכללת הדסה ירושלים, בשנת 2006, עבד אריה כשף קונדיטור, במגוון מלונות יוקרה בארץ ובחו"ל וכן כיועץ קולינרי למסעדות כשרות ברחבי העולם.
כיום הוא השף קונדיטור של מלון דניאל בהרצליה.
אנו מציעים מגוון סדנאות בהנחייתו, בהן תוכלו להתנסות בעולמות אפייה שונים. בכל סדנה תצאו עם מארז תוצרים, שהכנתם במו ידיכם ומתכונים.
להלן הסדנאות שאנו מציעים:
סדנת בצק רבוך
משך הסדנא: מפגש אחד בין 4 ל-5 שעות
מה נלמד להכין: פחזניות ,אקלרים , פרי ברסט וצורוס
אחד הטרנדים בעולם הקונדטוריה הינו בצק רבןך, פחזניות ואקלרים אותם ממלאים במגוון רחב ועשיר של מילויים. טעמם בגדר סטטוס קוו ומבחינת המראה יופים הולך לפניהם.
בצק רבוך הינו מדע מדוייק אותו נלמד מתחילתו ועד סופו- שלב אחר שלב, כולל טיפים מקצועיים.
אצלנו בסדנא כל אחד מתנסה בכל השלבים ולבסוף יוצא עם תוצר מוגמר...
מחיר לסדנא: 390 ש"ח
סדנת "שמרים מתוקים" למתחילים, כי אין מה לפחד משמרים
משך הסדנא: מפגש אחד בין 4-5 שעות
מה נכין: רוגלך, מיני סינבון ,שנייק וניל וחלת עננים ועוד הדגמה של השף
ידוע לכולם אין תחליף לעוגת שמרים חמה, שיוצאת ביום שישי מהתנור ומפיצה ריח מתוק של שבת בכל הבית.
בסדנה ״שמרים מתוקים״ נתמקד בהכנה של עוגות שמרים מתוקות, אלמד אתכם טכניקות קלות פשוטות והכי ביתיות להכנה של עוגות ומאפים שמרים מתוקים, נלמד לעבוד עם בצק שמרים, מהיסוד, נלוש, נרדד, נמלא ונעצב סוגים שונים של עוגות שמרים.
בסדנא זאת נלמד על השמרים, זמני לישה והתפחה מדויקים, רידוד ומילויים שונים
מחיר לסדנא: 390 ש"ח
סדנת בצק עלים
משך הסדנא: מפגש אחד בין 4-5 שעות
מה נכין: בורקס, נפוליאון, מקלות פרמז`ן, אוזני פיל ועוד
בצק עלים נחשב ל`אימת` המטבח, עם מוניטין של הכנה ארוכה מידי שלא מצדיקה את המאמץ ועם אלטרנטיבות מהירות זמינות במחלקת הקפואים בסופר – לא נשאר לו הרבה סיכוי. אני כאן כדי להגיד לך שאין תחליף לבצק עלים ביתי, כרוך בחמאה רכה, ושההכנה, אם ניגשים אליה נכון, לא דורשת כל כך הרבה זמן ובהחלט שווה את ההשקעה!
מחיר לסדנא: 390 ש"ח
סדנת עוגיות
משך הסדנא: מפגש אחד בין 4-5 שעות
מה נכין: 3 סוגי עוגיות מבצקים שונים ועוד סוג הדגמה (בישקוטי, כפול ריבה, אלפחורס פאדג שוקולד)
מי לא אוהב עוגיות?! עוגיות זה כיף! פתרון קל, טעים ומהיר בכל הזדמנות שבא לנו משהו קטן ומתוק. כל מי שאופה בחייו, סביר להניח שהתחיל מהכנה של עוגיות. קלות להכנה, עם מרווח טעות קטן, סביר להניח שרוב מתכוני העוגיות שתנסו ייצאו לכם בסדר. אז למה צריך סדנת עוגיות? כי אנחנו לא רוצים רק "בסדר". רוצים שתמיד ייצאו לנו עוגיות מושלמות!
מחיר לסדנא: 390 ש"ח
סדנת אפיית לחמים
משך הסדנא: מפגש אחד בין 4-5 שעות
מה נכין: לחם קסטן, חלה, בייגלה ירושלמי והדגמה של פוקאצה חלומית במינימום
עבודה.
אין כמו לחם טרי שנאפה בבית, הריח המשכר, הקרום המפצפץ, והטעם העשיר.
נכון שאתם אוהבים להיכנס לחנות של לחם, עם כל הריחות והלחמים שיושבים על המדף?
אתם יכולים לדמיין את כל זה קורה אצלכם בבית?ֿ את הריח המטורף של הלחם כשהוא בתנור?ֿ
את השמחה של בני הבית כשלחם חם מוגש למרכז השולחן? את הסיפוק שלכם להכין כריכים לילדים
מלחם שאתם אפיתם? בסדנת לחם ביתי נלמד ונכין יחד לחמים ביתיים שלא דורשים הרבה מאמץ, והם וואו.
נעסוק בהכנת לחמים מבצקים ללא לישה, בצקי שמרים עם לישה ועוד מלא מלא טיפים להצלחה
מחיר לסדנא: 390 ש"ח
תאריכי סדנאות קרובות:
סדנת בצק רבוך-05/11/24
סדנת שמרים מתוקים למתחילים – 12/11/24
סדנת בצק עלים- 19/11/24
סדנת עוגיות – 26/11/24
סדנת אפיית לחמים – 03/12/24
לפרטים נוספים והרשמה