דברו איתנו בטלפון:
03-6450824
ראשי
אודות עמל הישגים
צוות המכללות
צוות המטה
חברות באגודת הסטודנטים
מדיניות פרטיות
מכללות בפריסה ארצית
מכללת עמל הישגים נצרת
מכללת עמל הישגים מקס פיין ת"א
מרכז השתלמויות , מפ"ט ת"א
מכללת עמל הישגים אשדוד
מכללת עמל הישגים דימונה
מכללת עמל הישגים רהט
מכללת עמל הישגים נשר
מכללת עמל הישגים אילת
אירועים ותקשורת
מן העיתונות
מסלולי הלימוד
הנדסאים
חשמל קירור ומיזוג אוויר
ענף מקצועות הרכב
ענף מקצועות הבניה
פיננסים ומינהל
טיפול וסיעוד
אומנות הבישול והאפייה
טיפוח החן
ענף מקצועות התחבורה
הסמכות
הסמכות חשמל
הסמכות רכב
דרושים
מרצים למכללות עמל הישגים
לוח משרות
נגישות
צור קשר
לקבלת ייעוץ
והרשמה
שם מלא
טלפון
דוא"ל
הודעה
קוד אבטחה
מאשר/ת רישום למאגר לקוחות
חייגו עכשיו
ליצירת קשר אנא מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם
שם מלא
טלפון
דוא"ל
קוד אבטחה
מאשר/ת רישום למאגר לקוחות
מסלולי הלימוד
בישול וטבחות
לצד התפתחות הקולינארית הגדולה, הן בארץ והן בעולם, גוברת בשוק העבודה הדרישה לאנשים מקצועיים ומיומנים. קורס בישול מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות ובטכנולוגיות מקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות.
מטרות הקורס:
לשלם בין לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסותתעסוקתית (סטאג`) במוסדות הקולינאריים בישראל. להכשיר את הסטודנטים להתפתח בתחום הבישול והקולינאריה ולפתוח עבורם דלת לתעסוקה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, מוסדות ציבור, פתיחת עסק ועוד.
אוכלוסיית היעד:
לכל מי שעוסק בתחום ומעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית ולכל המעוניין בהסבה מקצועית לתלום יצירתי, מעניין ומבוקש.
תנאי קבלה:
ראיון אישי
תוכנית לימודים:
מבוא לעולם הגסטרונומיה - מושגים מקצועיים, תורת חומרי הגלם, טכנולוגיות בישול, שיטת חיתוך, ציוד ומרכיביו, מנות ראשונות ומנות ביניים, לחמים ולחמניות, תבלינים ועשבי טיבול, עיצוב מנות, מנות עיקריות, יין ואלכוהול, קינוחים, יזמות וניהול עיסקי, ניהול כלכלי, תורת התפריט.
משך הקורס :
300 שעות לימוד
זכאות לתעודה :
תעודת הסמכה עמל הישגים
לפרטים נוספים והרשמה